Codruța Kovesi a primit aviz pozitiv pentru încă un mandat la șefia DNA



Comisiade procurori a CSM a acordat aviz favorabil pentru un nou mandat la conducerea DNA a procurorului-șef Laura Codruța Kovesi.

Sunt foarte mulţumită de rezultat. Avem toate premisele să credem că DNA va continua munca începută acum câţiva ani”, a declarat ministrul Justiţiei Raluca Prună, după avizarea Laurei Codruţa Kovesi de către CSM, scrie Mediafax.

Kovesi a fost audiată la sediul CSM, aceasta declarând că"stabilitatea instituţională a DNA este foarte importantă şi este importantă şi menţinerea cadrului legislativ".

"Toate aceste rezultate nu ar fi fost posibile fără contribuţia importantă a echipei manageriale şi mi-aş dori ca proiectele managerile să fie implementate cu aceeaşi echipă managerială", a mai spus procurorul-șef.

Totodată procurorul şef al DNA, a spus că cererile de apărare a reputaţiei chiar dacă "nu au ca finalitate sancţiun reprezintă un instument important pentru sistemul judiciar şi trebuie menţinut şi folosit".

În urma audierilor Secţia de procurori a Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a decis în unanimitate ca Laura Codruța Kovesi să mai rămână încă un mandat la conducera DNA.



Comentarii Facebook