CNADNR, obligată să plătească daune de un milion de euro unei tinere care și-a pierdut mâna într-un accident



Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, miercuri, ca CNADNR să plătească daune morale de un milion de euro Elenei Ghegeliu, tânăra care şi-a pierdut mâna dreaptă într-un accident rutier petrecut în 2006, decizia fiind irevocabilă şi urmând să fie pusă în aplicare.

Aceeaşi sumă fusese stabilită ca despăgubire şi de către Tribunalul Bucureşti, în aprilie 2013, însă Curtea de Apel Bucureşti a redus suma la 200.000 de euro, printr-o decizie din 27 noiembrie 2013, potrivit Mediafax.

Decizia Curții de Apel a fost contestată apoi la instanţa supremă, care a dat o decizie irevocabilă, miercuri, urmând să fie pusă în aplicare.


"CNADNR SA a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, o va respecta şi aplica întocmai. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA îşi exprimă pe această cale, compasiunea faţă de drama prin care trece victima", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Georgiana Elena Ghegeliu a dat în judecată Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) şi Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov în aprilie 2012, la Tribunalul Bucureşti, după ce şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006.

Comentarii Facebook