Cine e românca rănită grav în atentatul de la Londra. A căzut în râul Tamisa

 

Doi români răniți în atentatul de la Londra sunt un cuplu de tineri care vizitau Londra.

 

Publicaţia birtanică The Telegraph a scris despre românca ce s-a aruncat în Tamisa pentru a scăpa de atactator. Aceasta se numeşte Andreea Cristea, are 29 de ani şi este arhitect. 

 

Nu se ştie încă dacă s-a aruncat în râu pentru a scăpa de atac sau a fost aruncată de impact. Un purtător de cuvânt de la Autoritatea Portuară a Londrei a declarat: ”O femeie a fost recuperată din apă, în apropierea Podului Westminster. Este în viaţă dar primeşte îngrijiri medicale urgente pe un dig din apropiere”.

 

A fost salvată în viaţă şi momentan se află la spital. Media românească transmite că logodnicul ei a avut un picior rupt şi trei degete rupte. Cristea şi logodnicul ei vizitau Westminster Abbez.

 

Imagini cu momentul atacului de miercuri de pe podul Westminster au apărut deja în presă. În acestea se poate observa cum una dintre victime cade de pe pod în râul Tamisa, în urma atacului terorist.

 

Un purtător de cuvânt al Port of London Authority, care se ocupă de siguranţa pe Râul tamisa, a declarat, potrivit The Telegraph: ”O femeie din rândul pietonilor a fost salvată din apă lângă podul Westminster”.

 

”A fost salvată în viaţă, dar rănită. Avea nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă. Am închis râul. Singura persoană care a câzut în râu în urma incidentului a fost această femei”, au mai declarat autorităţile londoneze.

 

Andrei Burnaz (32 de ani) şi Andreea Cristea (31 de ani ) sunt românii răniţi în atentat.



Video: Momentul în care atacatorul a intrat cu mașina în mulțime

Comentarii Facebook