Cercetătorii australieni au descoperit remediul pentru mahmureală. Ce trebuie să faci.



Cercetătorii de la cel mai avansat institut din Australia, CSIRO, au descoperit, în mod accidental, tratamentul pentru mahmureală.

Cercetătorii studiau beneficiile ascunse ale perelor. Se pare că aceste fructe pot reduce nivelul de colesterol, pot ameliora constipaţia şi au efecte antiinflamatoare. Mai mult, însă, perele pot ţine departe mahmureala şi ajută la reducerea nivelului de alcool din sânge, potriit Science Alert, citat de descopera.ro.

Coordonatorul studiului, Manny Noakes, susține că perele, în special cele coreene, acţionează ca o enzimă cheie în metabolizarea alcoolului.

Pentur un rezultat optim se recomandp consumul a 220 de mililitri de suc de pere, dar și consumul fructelor poate avea un efect similar.


Noakes spune că remediul a dus la îmbunătăţirea semnificativă a stării persoanelor care sufereau de mahmureală, însă singurul inconvenient este că perele trebuie consumate înainte de a bea alcool.

Nu există dovezi care să confirme că poţi consuma pere după ce ai băut alcool pentru a evita mahmureala”, a precizat Noakes.

Comentarii Facebook