Celebrul actor Jason Statham, la un pas de moarte în timpul filmărilor


Actorul Jason Statham a avut parte de un eveniment care se putea sfârși tragic în timpul filmărilor pentru filmul ”The Expendables III”.

Colegul său din film, Terry Crews, a povestit, în cadrul unui interviu la emisiunea lui Jay Leno, că au avut parte de o pățanie extrem de periculoasă în timpul filmărilor din Bulgaria.

"Am fost la un pas de moarte. Filmam o cascadorie, Jason Statham conducea un camion, iar noi ar fi trebuit să urcăm pe platforma superioară a vehiculului, unde urma să avem un dialog. El a urcat la volanul camionului, pe ţărmul Mării Negre, şi ar fi trebuit să oprească camionul pentru ca noi să filmăm întreaga scenă. Ei bine, camionul nu s-a oprit. Camionul a căzut în Marea Neagră, avându-l la bord pe Jason Statham, la volan!", a povestit Terry Crews.

"În mintea ta îţi spui: «e un film de acţiune şi, dacă se întâmplă ceva rău, voi conduce camionul şi voi face tot ce trebuie». Dar, în viaţa reală, începusem deja să ţip: «Jason, Jason!» Căzusem pe nisip, el era blocat în apă, în camion, iar toată lumea era îngrozită. Toată lumea ţipa şi striga. În cele din urmă, Jason a ieşit din apă, a înotat până la chei, iar camionul s-a scufundat complet. Nu-mi venea să cred. Noi trebuia să fim pe acel camion. Jason s-a întors, şi-a uscat hainele, iar regizorul ne-a spus: «Vom filma scena asta încă o dată, vom filma mai multe duble", a adăugat actorul.

Filmul ”The Expendables III” este cea-a de-a treia parte a francizei cu același nume și îi reunește pe cei mai celebri actori de filme de acțiune din anii '80 și '90. Pelicula va fi lansată pe 15 august 2014, iar din distribuție fac parte: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Harrison Ford, Jackie Chan, Nicolas Cage, Wesley Snipes, Milla Jovovich, Antonio Banderas, Mel Gibson, Kellan Lutz, Ronda Rousey şi Victor Ortiz.

Comentarii Facebook