Cel mai ghinionist român! A pierdut 420.000 de euro la Loto pentru că nu s-a prezentat cu biletul


Un gălățean poate fi considerat cel mai ghinionist român, după ce a pierdut, vineri, suma de 420.000 de euro pentru că nu s-a prezentat la agenția Loto pentru a-și ridica premiul.

Conform regulamentului Loteriei Române, vineri a fost ultima zi în care putea ridica premiul, iar acum identitatea câștigătorului va rămâne necunoscută.

Numerele câștigătoare pe care bărbatul le-a jucat în data de 30 decembrie, la 6 din 49 sunt 11, 34, 30, 3, 9 si 5. Aceste numere i-ar fi adus gălățeanului suma de 420.000 de euro, dacă s-ar fi prezentat cu biletul câștigător până vineri, la ora 14.00.

"Aici, la agentia noastra, in tura mea, dar nu stiu exact cine este clientul. Pentru ca sunt vehiculate tot felul de vorbe. Ca l-ar fi pierdut, ca l-ar fi spalat, dar eu n-am auzit. N-a venit nimeni, nimeni", a spus casiera agentiei unde s-a jucat biletul, potrivit Pro TV.

"Nu s-a mai intamplat pana acum sa avem un castigator la categoria I si sa nu se prezinte sa-si ridice premiul. Astazi e ultima zi, termenul a si trecut, banii raman in bugetul companiei nationale "Loteria Romana" pana la finele anului, apoi se duc catre bugetul de stat", a spus directorul Loteriei Galati.

Comentarii Facebook