Cei mai tari "profi" din universitatile din Romania, premiati la Cluj intre 6 si 7 mai!


Cei mai tari profesori din Romania vor fi preliati in cadrul Galei Profesorului Bologna care va avea loc intre 6 si 7 mai, la Cluj Napoca!

"Luni, 4 aprilie, este ultima zi in care studentii din toata tara isi pot nominaliza profii tari la Gala Profesorului Bologna. Incepand cu 2007 ANOSR organizeaza anula Gala Profesorului Bologna, singurul eveniment prin intermediul caruia studentii din Romania isi pot premia adevaratele valori din invatamantul superior superior romanesc", precizeaza Daniela Alexe, presedintele Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR).
 
Organizatiile studentesti vor organiza o serie de actiune de promovare a acestei campanii in perioada 31 martie- 1 aprilie in campusurile din intreaga tara.

"Evaluatori instruiti din randul studentilor vor avea in urmatoarele saptamani posibilitatea sa evalueze adevaratii mentori, sa urmareasca in ce masura ansamblul procesului de predare-invatare folosit la curs si relatia profesor - student sunt centrate pe student. Astfel, acestia isi vor desemna Profesorul Bologna ce urmeaza sa fie premiati in cadrul Galei Profesorului Bologna", a mai precizat Daniela Alexe.
 
Studentii sustin ca doresc prin acest proiect sa ii promoveze pe profesorii care "reprezinta adevarate valori in invatamantul superior din Romania".

Comentarii Facebook