Ce urăsc bărbații la o femeie în funcție de zodie

 

Bărbații detestă anumite lucruri la femei în funcție și de zodia din care sunt, susțin astrologii. 

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pe nativul din săgetător îl îngrozesc pur şi simplu colăceii de pe abdomenul unei femei. Iar dacă mai poartă şi o bluză prea scurtă, din care ies "şunculiţe" valuri, valuri, este oripilat de-a dreptul!

 

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

 

Capricornul detestă machiajul vulgar, rujul într-o culoare ţipătoare şi farduri în nuanţe extrem de aprinse. El este un adept al rafinamentului, iar un astfel de machiaj îl respinge total!

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)


Bărbatul din vărsător are o problemă în ceea ce priveşte dinţii inestetici. Pentru că îi place atât de mult să socializeze, să vorbească mult şi să râdă, o femeie care nu poate face toate astea din cauza unei danturi urâte îl deprimă pur şi simplu!

 

Peşti (19 februarie - 20 martie)

 

Pentru nativul din peşti, femeile care au statură masivă şi trăsături masculine sunt excluse total de pe lista lui de preferinţe! Preferă formele delicate, feminine.

 

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

 

Bărbatul din berbec este foarte activ, iar o femeie supraponderală, care abia se mişcă şi nu se sinchiseşte să facă ceva pentru a scăpa de kilogramele în plus îi produce o stare de nervozitate şi repulsie. Nu are ceva împotriva formelor apetisante,  dar detestă lenea şi obezitatea!

 

Continuarea pe eva.ro

 

Comentarii Facebook