National/International

Ce spune Kovesi, după ce ministrul Justiției a cerut revocarea sa: Voi răspunde tuturor afirmațiilor

  

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a anunțat că va urma procedura legală și va răspunde oricând tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției, care a cerut revocarea sa din funcție..

Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”. Acesta este răspunsul șefei DNA Laura Codruța Kovesi după decizia lui Tudorel Toader privind propunerea de revocare, potrivit realitatea.net.

Ministrul jutițiej și-a argumentat decizia de a cere revocarea șefei DNA prin 20 de ”capete de acuzare".

Cu toate că oficialii europeni și cei americani o laudă, Tudorel Toader a avut numai critici la adresa Laurei Codruța Kovesi. De la început și până la sfârșitul discursului, ministrul Justiției a acuzat-o pe șefa DNA că nu și-a făcut bine treaba, fără să scoată măcar o vorbă despre realizările Parchetului Anticorupție.

De asemenea, Administrația Prezidențială arată într-un comunicat că ”din cauza lipsei de claritate în prezentarea Raportului privind activitatea managerială a DNA, se impune o analiză aprofundată a acestui document. Ea urmează să fie realizată la nivelul Administrației Prezidențiale de către departamentele de specialitate. Mai mult, se precizează în comunicat, în repetate rânduri, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, s-a declarat mulțumit de activitatea DNA și a conducerii sale, punct de vedere pe care și-l menține în continuare. În final se arată că Președintele României va uza de toate prerogativele constituționale pentru asigurarea funcționării unei justiții independente și pentru consolidarea statului de drept”. 

23-2-2018, 10:43
1161 vizualizări
1 comentarii
Bocila23-2-2018, 23:37
Kovesi, spune drept de ce il tii pe Boc departe de anchetele care s-ar cere facute???? macar cat a fost Premier, ca aici la primarie si un student anul 1 la drept ii poate face unrechizitoriu de doamne Doamne. Nu-ti este rusine obrazului, chit ca ai nfost colega de grupa si te-a adus de la Sibiu la Buc? Du-te invartindu-te Gozzila!

Cele mai citite ştiri din National/International

3114 vizualizări
21-3-2018, 22:40
Românii au salvat berzele de la îngheț. Gestul este făcut de o familie sărmană, dar cu suflet - VIDEO» Vezi tot
798 vizualizări
21-3-2018, 15:23
Bendeac acuzat că este în spatele clipului ”Care este capitala Angliei?”» Vezi tot
753 vizualizări
22-3-2018, 16:02
Vodafone și Orange, amenzi MARI pentru nerespectarea regulamentului european Roam like at home» Vezi tot
616 vizualizări
22-3-2018, 17:24
Momentul în care o mașină autonomă Uber accidentează mortal o femeie - VIDEO» Vezi tot
430 vizualizări
22-3-2018, 22:01
Starea de sănătate a lui Michael Schumacher rămâne un mister, dar familia le-a transmis un mesaj fanilor.» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?

X
ad libitum concert.jpg
close