Ce sfaturi dă bărbatul care a câștigat 11 milioane de euro la LOTO

 

Marele pot de la Loto 6 din 49 a ajuns în Galați, oraș din care vine un alt mare câștigător. Acesta a obținut tot 11 milioane de euro, în 2009, iar acum a oferit unele sfaturi celor care se îmbogățesc peste noapte.

 

Iulian Constandache a câștigat în 7 iunie 2009 suma de 46,17 milioane de lei, iar după plata impozitelor a rămas cu ”8.200.000 de euro, că am plătit dobânda de 2.800.000”.

 

El i-a oferit câteva sfaturi concetățeanului său care a câștigat zilele trecute o sumă similară. ”În primul rând să depună banii în bancă. Vede el care bancă e mai bună, că eu nu fac reclamă la bănci. Cam la trei bănci să-i plaseze. Nu înainte să negocieze dobânda, că se poate. Băncile să fie sigure şi în ţară, nu afară”, a spus Iulian Constandache, conform Gândul.info.

 

Constandachi încasa din dobândă 100 de milioane de lei pe zi. ”Aşa mi-am făcut eu socoteala, după capul meu. O sută pe zi, tocmai bine. Dar ce-l sfătuiesc eu e să nu investească, încă, nimic. Lasă banii în depozite de trei şi şase luni şi abia pe urmă investeşte, din dobândă. Dacă îl pasionează, în turism, dacă nu, vede el, la ce se pricepe cel mai bine. Eu, sincer să fiu, am jucat şi pe bursă; dar nu agresiv – uşor, atent şi mai ei şi de acolo. Dar am avut pe cineva care se pricepea, de ce să mint?!”, a povestit bărbatul.

 

Iulian Constandache a investit în două pensiuni la 2 Mai, mai are una în construcție și vrea să deschidă un cinemtograf 3D la Constanța.

 

Atenţie la anturaj şi la persoanele dubioase. Şi, mai ales, fără împrumuturi. Dacă vrea să dea ceva, dă din suflet cui are nevoie. Dar nu cu împrumut, că nu-i mai vede! Eu aşa am făcut. Şi am dat şi la biserici. Câte 200-300 de milioane, din dobândă: pentru construcţie, pentru clopot, ca să repare gardul… Altfel ce să-i spun? Să-l ajute Dumnezeu. Să nu se bage rob la bani, dar să-i folosească cu minte şi cu plăcere. Eu, după ce pun bine afacerea pe picioare, nu mai fac decât să mă plimb prin lume”, a mai relatat Iulian Constandachi.

 

Foto: Cancan.ro

Comentarii Facebook