Ce semne prevestesc că iubita are pe altcineva

 

Viața de cuplu este dificilă, iar experții au trasat o serie de semne care i-ar putea da de gândit unui bărbat în privința compotamentului iubitei.

 

1. Evită pe cât posibil partidele de sex

 

Fără nici un fel de discuţie, putem spune că unul dintre cele mai clare semne că iubita are pe altcineva este atunci când aceasta caută tot felul de scuze sau motive pentru a nu mai întreţine relaţii intime cu tine. În viziunea ei relaţia voastră este sub semnul întrebării şi se simte din ce în ce mai puţin atrasă de tine. În plus, dacă această perioadă de abstinenţă în relație se prelungeşte e posibil ca partenera de viaţă să-ți fie infidelă.

 

2. Este absentă chiar dacă fizic sunteţi în aceeaşi încăpere

 

În momentul în care iubita ta este satisfăcută emoţional de un alt bărbat să nu-ţi fie de mirare că aceasta este rece în prezenţa ta. Cu atât mai mult nu mai pune preţ nici pe micile certuri, care de altfel erau sarea şi piperul relaţiei voastre. În această situaţie trebuie să fii sigur că în curând îţi va spune că vrea să se despartă de tine.

 

3. Îţi spune deseori că nu mai este fericită

 

Rareori o femeie are curaj să-i spună iubitului că nu mai este fericită sau că nu se mai vede alături de el în viitorul apropiat de frică să nu rămână singură.Totuşi în momentul în care o face este clar că în viaţa ei a apărut altcineva care îi satisface nevoile romantice şi nu îi mai pasă de ceea ce se va întâmpla cu actualul partener. De cele mai multe ori pentru bărbat aceste discuţii sunt vorbe goale pe care nu le ia seamă, însă această situaţie poate fi unul dintre indicii că iubita te înşală.

 

Sursa: click.ro

Comentarii Facebook