Ce MĂSURI s-au luat împotriva BARBARILOR care au tăiat coada câinelui

 

Doi dintre tinerii care i-au tăiat coada unui câine din distracție și s-au și filmat riscă să facă închisoare. 

 

Peste 36.000 de romani au semnat petiția prin care se cere pedepsirea acestora. Unul dintre cei care au participat la scenele de o violență extremă este chiar proprietarul câinelui.

 

Doi dintre ei, stapanul catelusei, Daniel Dima, si cel care a dat cu toporul, Adrian Bunea, au fost chemati la audieri de polițisti.

 

Cățelușa a fost dată pe mîna unei asociatii pentru protectia animalelor.

 

Ion Ciobanu, Directia Sanitar-Veterinara Braila: ”Este taiata la vreo cinci centimetri de la baza cozii. N-ar fi o problema, singura treaba e ca aceasta codotomie, conform legii, este interzisa, deci nici medicul nu mai poate sa o execute, cu anestezie”.

 

Marius Chirca, reprezentant asociatie pentru protectia animalelor: ”Oamenii astia nu stiu ca acel caine pe care el l-au maltratat e capabil sa iubeasca, sa respecte, sa fie recunoscator, cum oamenii astia nu sunt in stare”.

 

Stapanul catelusei, Daniel Dima, si cel care a dat cu toporul, Adrian Bunea, au fost amendați cu câte o mie cinci sute de lei de inspectorii DSV. 

 

Poliția a deschis un dosar penal pe numele lor, pentru ranirea sau schingiuirea animalelor, infractiune și riscă de la trei luni, la un an.

 

Vezi AICI imaginile.

Comentarii Facebook