Ce informaţii nu trebuie publicate niciodată pe Facebook și de ce

 

Există o serie de date care nu trebuie publicate pe Facebook, între care datele de naştere, starea civilă şi fotografii ale copiilor.

 

Utilizatorii bifează setările de securitate ale conturilor lor, fără ați pune problema că sunt în vreun pericol. Conturile prietenilor pot fi piratate atunci când îşi instalează o aplicaţie din surse nerecomandate sau cineva poate să citească peste umerii acestora informează site-ul netsecurity.about.com, conform Mediafax.

 

Ce nu trebuie să publicați niciodată pe reţeaua de socializare:

 

Data de naştere completă a utilizatorului şi cele ale membrilor familiei sale - Cei mai mulţi dintre utilizatori adoră să primească felicitări în acea zi specială, însă, dacă îşi publică ziua de naşţere, ei oferă piraţilor cibernetici una dintre cele 3-4 elemente personale de care aceştia au nevoie pentru a le fura identitatea. Dacă chiar vreți să treceți data, evitați să precizați anul.

 

Starea civilă trecută pe Facebook este semnalul verde pentru hărțuitori. În plus, faptul că treceți ”single” le dezvăluie faptul că este foarte posibil să fiţi singur acasă.

 

Locul în care vă aflaţi în prezent bifat pe Facebook este un semnal pentru hoți. Dacă mai treceți și cât lipsiți, hoţii vor ști exact cât lipsiți.

 

Faptul de a fi singur acasă - Părinții trebuie să își învețe copiii să nu publice niciodată pe Facebook această informaţie.

 

Nu publicaţi fotografii ale copiilor voştri completate cu numele lor - Există riscuri în cazul în care publicați fotografii sau înregistrări video cu copiii dvs. 

 

Majoritatea părinților publică numele complet al bebeluşului, data şi ora exactă la care s-a născut acesta. Nu lipsesc nici fotografiile. Aceste informații sunt vânate de pedofili şi de ”prădătorii sexuali” pentru a-i ademeni pe copii. Ei pot să se folosească de numele copilului şi de numele rudelor şi prietenilor acestuia pentru a-i face pe cei mici să aibă încredere şi să-i convingă că nu sunt persoane străine, ajutându-i să stabilească un raport cu copilul dumneavoastră.

Comentarii Facebook