Ce a pățit o româncă ce și-a uitat portofelul cu bani la Fisc

 

O româncă și-a uitat portofelul cu acte, 300 de dolari și 300 de lei la Fisc. 

 

Portofelul a fost găsit de un jandarm care s-a folosit de nume pentru a o depista pe Facebook. 

 

Jandarmeria Sibiu anunță că o femeie în vârstă de 28 de ani din municipiul Sibiu a pierdut luni după-amiaza, suma de 300 dolari şi 386 de lei în apropierea unui ghişeu de lucru cu publicul de la Trezoreria Sibiu – Ad­ministraţia Finanţelor Pu­blice.

 

La ora 15.05, pluto­nierul major Aldea Marian, din cadrul Jandarmeriei Si­biu, se afla la punctul de su­pra­veghere şi control acces de la Trezoreria Sibiu – Ad­mi­nistraţia Finanţelor Publi­ce şi după o vizită de verifi­care în zona de responsa­bilitate jandarmul a observat în apropierea unui ghişeu de lucru cu publicul un port­moneu. Subofiţerul de Jan­darmerie a întrebat perso­nalul de serviciu de la insti­tuţia unde îşi executa misiu­nea de supraveghere şi control-acces (Trezoreria Sibiu) despre obiectul abandonat şi obţinând doar date ne­clare a încercat identificarea persoanei care îl pierduse prin vizualizarea imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere video. Concomitent a procedat la inventarierea bunurilor din interiorul portofelului. Găsind actele de identitate, suma de 300 de dolari şi 386 lei, jandarmul s-a gândit să încerce să găsească cât mai repede persoana păgubită, bănuind că aceasta nu ştia despre pierderea portofelului sau este îngrijorată”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Sibiu.

 

Jandarmul a găsit-o pe Facebook pe femeie printr-un prieten virtual comun, iar la scurt timp a returnat portmoneul proprietarului.

Comentarii Facebook