Caz halucinant în România! O tânără a fost dezbrăcată și aruncată în stradă de două adolescente, drept răzbunare



O tânără din Ploiești a fost dezbrăcată și aruncată în stradă, de către două prietene, vineri seară. Abuzul a fost o răzbunare amoroasă, deoarece victima ar fi avut o relație cu iubitul uneia dintre agresoare.

Poliţiştii din Prahova au început o anchetă şi au deschis un dosar penal în cazul a două adolescente care au dezbrăcat o tânără şi au aruncat-o în stradă, agresoarele fiind audiate, duminică, la Secţia 2 din Ploieşti,potrivit MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii Secţiei 2 din Ploieşti le audiază, duminică, pe cele două adolescente care vineri seară au dezbrăcat o prietenă, într-o maşină, şi apoi au aruncat-o în stradă.

Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat Popescu.

Cele două agresoare au spus în faţa anchetatorilor că au recurs la acest gest ca răzbunare, victima fiind acuzată că are o relaţie amoroasă cu iubitul uneia dintre ele.

Potrivit unor surse judiciare, cele două au povestit că s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani şi au "păcălit-o" să facă videochat în maşina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din maşină.

Comentarii Facebook