Cătălina Ponor e pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor / UPDATE: Ce decizie a luat

 

UPDATE

 

Gimnasta a refuzat oferta de a candida pe listele PSD spunând că politica este ”o meserie murdară” şi că nu doreşte să îşi arunce numele ”într-o astfel de lume

 

Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea”, a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

 

------------------- 

Gimnasta Cătălina Ponor se află pe listele PSD Constanța pentru un loc în Camera Deputaților. 

 

Legat de ceea ce s-a scris în presă, atâta timp cât eu nu am dat nicio declaraţie oficială dacă voi candida sau nu, mi-aş dori ca cei care comentaţi urât pe pagina mea să vă abţineţi până mâine dimineaţă, când voi da un răspuns afirmativ sau negativ", scrie, joi seara, Cătălina Ponor pe contul ei de Facebook.

 

Ea recunoaște că este propusă pe lista PSD: ”Mâine va şti toată lumea dacă voi candida sau nu, momentan sunt doar vorbe. Mulţumesc pentru înţelegere!”, scrie gimnasta.

 

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, a declarat că gimnasta se află pe lista candidaţilor la alegerile din decembrie, pe un loc eligibil.

Comentarii Facebook