Catalin Botezatu: "Acum 18 ani, am facut o forma grava de cancer la colon"

Designerul Catalin Botezatu a vorbit in premiera despre boala cu care a fost diagnosticat in urma cu 18 ani. El spune ca daca aceasta ar recidiva, i-ar fi fatala.

 

In cadrul unui interviu acordat revistei OK!, designerul a vorbit in premiera despre boala cu care a fost diagnosticat in urma cu 18 ani. "Acum 18 ani, am facut o forma grava de cancer la colon. Mi se dadusera putini ani de trait. M-am operat la Detroit, intr-o clinica in care s-a operat si Reagan. A fost un cancer urat, operatia se putea face doar cu laserul. Daca ar recidiva, mi-ar fi fatal. Nu pot sa trec peste aceasta bariera si, daca am s-o trec, am s-o trec intr-o anumita parte: as face o campanie in care le-as f.... nevestele tuturor celor care ma fac bulangiu", a spus Catalin Botezatu.

 

El a recunoscut ca o mare parte din povestea cu Bianca Dragusanu face parte dintr-o campanie. "Da. Dar relatia mea cu Bianca a fost una reala. Jur pe mama mea. Am iubit-o si ma iubeste. Mai departe, ceea ce inseamna ea acum e rezultatul unei campanii de marketing extraordinare", a mai spus designerul.

Comentarii Facebook