Miercuri 24 Aprilie

Care este cel mai nesănătos produs de la McDonald's

 

Angajaţii de la McDonald's au expus public care este produsul din meniu pe care nu trebuie să-l comandaţi niciodată şi care este motivul, potrivit Independent.

 

Într-o discuţie pe Reddit, în care angajaţii din restaurante au împărtăşit ce nu este bine să comanzi din meniurile lor, cei de la McDonald's au fost de acord cu faptul că burgerul de peşte, Filet-O-Fish, este o alegere foarte proastă, conform Mediafax.

 

Asta dacă nu ştiţi cum să îl comandaţi.

 

"Dacă vreţi să comandaţi Filet-O-Fish de la McDonald's, spuneţi că vreţi un filet de peşte gătit la comandă", a explicat un angajat, adăugând că durează cu aproximativ cinci minute mai mult, dar "merită, în comparaţie cu produsul care stă în cabina încălzită timp de câteva ore bune".

 

Un fost angajat al lanţului de fast-food a fost de acord: "Pot să vă promit că fileul de peşte nu este proaspăt, oricât de mult ne place să ne imaginăm noi asta".

 

Angajaţii au subliniat cel mai evident motiv pentru care peştele nu ar putea fi cel mai proaspăt: "Dacă îmi veţi servi o bucată de peşte care are acelaşi gust dacă o comand în Denver sau în sudul Franţei, nu am niciun motiv să cred că peştele este proaspăt (adică este pătrat, despre ce vorbim aici). "

 

O persoană a pus la îndoială dacă angajaţii McDonald's ar face cu adevărat ceva la comanda personală a clientului, dar un membru al personalului a explicat că angajatul este obligat să facă acest lucru.

 

"Atâta timp cât sunteţi dispuşi să aşteptaţi, noi trebuie să ne conformăm”, au spus ei. "La fel cu porţia de cartofi prăjiţi fără sare."

 

Cei de la Independent au contactat lanţul de fast-food şi aşteaptă un răspuns pe acest subiect.

Comentarii Facebook