Miercuri 24 Aprilie

Borcea, dat în judecată în SUA. Vezi aici motivul


Fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, se află într-o situație dificilă în SUA din cauza unui proces cu bucătarul de la restaurantul său.

Mauricio Yaniquini a fost bucătarul restaurantului lui Borcea, ”La Vendetta”, din Miami, Florida, iar acum il dă în judecată pe milionarul român pentru neplata salariului și comportament abuziv.

Conform cererii de chemare în judecată, Yanquini îl acuză pe Borcea ca nu l-a plătit corespunzător pentru serviciile prestate ca și bucătar, ba chiar mai mult ar fi fost lovit în repetate rânduri de către un spălător, la îndemnul tăcut al patronului și al managerilor. Avocatul bucătarului cere instanței recuperarea sumei de 23.000 de diolari și plata unor daune morale.

Contactat prin telefon, Cristi Borcea a spus: „Reclamaţia a apărut de două luni. În SUA toată lumea poate da în judecată pe toată lumea. Îi facem şi noi plângere pentru defăimare!", informează realitatea.net.

Dosarul „Mauricio Yaniquini v. Capone Star LLC., La Vendetta, Cristian Borcea, Alina Borcea, Jean Filius” conţine 11 capete de cerere. Trei dintre ele se referă la chestiunea banilor datoraţi pentru orele suplimentare, două se referă la concedierea abuzivă (în conformitate cu legile statului Florida, precum şi cu cele federale), unul reclamă provocarea intenţionată de traumă emoţională, unul reclamă crearea unei atmosfere ostile la locul de muncă, două plângeri împotriva lui Filius pentru lovire şi alte violenţe şi două plângeri împotriva ”La Vendetta” pentru refuzul de a pune capăt acestor violenţe.


Sursa: realitatea.net

Comentarii Facebook