Becali vrea să fugă din România dacă va fi condamnat în cazul furtului de maşină


Gigi Becali a declarat că, dacă luni instanţa va reveni asupra deciziei de achitare, nu se va mai întoarce în ţară.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că va ajunge, sâmbătă în Turcia pentru a urmări ultimul meci amical al echipei sale, din perioada de pregătire. Apoi, boss-ul din Ghencea va pleca, dumincă, în Dubai urmând ca luni să ajungî în Iordania. Dacă instanţa va reveni, luni, asupra deciziei prin care a fost achitat, Becali a anunţat că nu se va mai întoarce în România.

"Dacă mi se întâmplă o nedreptate, nu ca nu mai calc prin România, dar nici aerul de aici nu-l mai respir! Şi în aer dacă sunt, ocolesc spaţiul României. Cum adică, după ce m-au luat de la 6 dimineaţa cu 20 de mascaţi, să mai ceară şi 11 ani?", a spus Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

Gigi Becali şi-a pregătit din timp o eventuală fugă de o pedeapsă, finanţatorul stelist dezvâluind că are deja o mare parte din avere transferată în conturi din străinătate: "Am conturi secrete, dar îi atenţionez pe procurori să nu facă investigaţii, să nu meargă prin Belgia să caute, pentru că nu vor găsi în viaţa lor banii".

Completul de cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) va dezbate, luni, recursul făcut de procurori împotriva deciziei unui complet de trei judecători în cazul furtului de maşină. Gigi Becali a fost achitat, pe 19 octomrie 2011, de către un complet de trei judecători ai ICCJ.

Comentarii Facebook