Bătaie ca în filme, cu multiple victime, în județul Cluj. O femeie a fost lovită în cap cu toporul



Un scandal ce a culminat cu o bătaie demnă de filmele de acțiune a avut loc în comuna Măguri-Răcătău. Două familii, care se aflau în conflict de mai mult timp, s-au luat la harță luni, în jurul orei 09.00.

În timpul conflictului, o femeie a fost lovită în cap cu toporul, iar alte patru persoane au ajuns la spital.

"La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, echipa complexă de cercetare a stabilit faptul că între cele două familii exista o stare conflictuală mai veche, pe fondul căreia membrii acestora şi-au aplicat reciproc lovituri. Astfel, D.L. de 29 ani i-ar fi aplicat vecinei sale B.S. de 68 ani lovituri în zona capului cu un corp tăietor-despicător. În urma evaluărilor medico-legale efectuate, s-a concluzionat că leziunile provocate necesită peste 60 zile de îngrijiri medicale şi că au pus în primejdie viața victimei. Alte patru persoane implicate în conflict prezintă leziuni traumatice ce necesită sub 10 zile îngrijiri medicale”, transmit reprezentanții IPJ Cluj.


În urma evaluărilor medico-legale, s-a stabilit că femeia necesită peste 60 zile de îngrijiri medicale şi că viața acesteia a fost pusă în pericol.

Celelalte patru victime implicate necesită sub zece zile de tratament.

Comentarii Facebook