Băsescu cere arestarea lui Stuart Ramsay, autorul reportajului Sky News

 

Jurnalistul britanic Stuart Ramsay susține că reportajul realizat pentru Sky News este real și continuă să publice mesaje pe Twitter. 

 

România, încetează cu publicarea de mesaje nepotrivite, este ridicol. Este foarte plictisitor. Am răspuns la fiecare întrebare - arestezi bandele?”, a scris jurnalistul pe Twitter.

 

Nimeni nu a fost plătit. Armele sunt reale. Povestea este corectă. Sfârşit de discuţie. România, aici nu era vorba despre tine. Era vorba despre arme”, a mai scris acesta.

 

Ramsay respinge informația potrivit căreia pe imaginile de supraveghere ale hotelului unde au fost cazaţi jurnaliştii Sky News apare și intermediarul de origine română, lucru, de altfel, vizibil pe imagini (Vezi mai jos probele prezentate de Adelin Petrișor).

 

Pentru a clarifica -în imaginea de la hotel apare echipa Sky News. Nimeni altcineva. Este televiziune. Este o echipă de producţie”, a mai spus Ramsay.

 

Traian Băsescu a fost dur în această problemă, anunță România TV.

 

Emitere de mandat de arestare pt ziaristul britanic, urmat de mandat internaţional de arestare, pentru anchetarea lui”, a cerut Traian Băsescu.

 

Cazul traficanților de arme! Adelin Petrișor face o dezvăluire și cere DREPTATE

Comentarii Facebook