Atac VIRULENT al unei vedete la adresa cântăreților din România care fac playback: ”Porcii infecți care fac playback...”



Sătul de artiștii care fac playback în concerte sau care cântă prost live, actorul Mihai Bendeac a postat un mesaj dur la adresa celor din industria muzicală românească.

Acesta a lansat un atac virulent, în urma concertului Forza Zu, la adresa ”marilor artiști” care fac playback în fața unui public de mii de oameni.


MANUAL DE UTILIZARE AL INDUSTRIEI MUZICALE ROMANESTI
1. Cine permite cuiva sa presteze playback in fata a zeci de mii de oameni ori e un porc, ori e un mediocru caruia i se pare normala, banala mediocritatea, ori este partas la mafia din industrie si are cota parte din veniturile de pe urma unor penibili in care se pompeaza imagine si marketing.
2. "Artistii" care vin pe o scena, in fata a mii de oameni, si fac playback, sa-mi suga p..a.
3. Printre scremete si mugete, multi dintre "artisti" slobozesc cate un "hai si voi!" sau "Acum voi". Varianta completa ar fi: "Hai si voi, ca noi.. vai p..a noastra!"
4. Dovada ca industria muzicala este capusata cu sprijinul nemijlocit al armatelor de imbecili cretinizati gata sa devina "fanii" oricui, este ca Ristei (care e impecabil in concerte), pana mai ieri canta doar in baruri.
5. Daca publicul ar reactiona violent la playback sau la live-urile jalnice, industria s-ar curata. Nu e nicio rusine, nu e lipsit de educatie. Si la Scala din Milano se huiduie daca nu e bine.
6. Nu inteleg de ce artistii care chiar performeaza pe scenele noastre si care sunt mari voci, nu iau atitudine fata de rahatii astia.
Am facut aceasta postare cu dreptul pe care mi-l da constientizarea faptului ca mii de oameni talentati traiasc drama de a nu-si implini carierele fiindca nu au loc de niste vite ingalate ca astia.
Am facut aceasta postare cu dreptul pe care mi-l da faptul ca eu, pe scena, la teatru, nu mimez vorbele.
Am facut aceasta postare pentru porcii infecti care fac playback, canta in soapta peste pozitiv sau care sunt praf-pulbere. Ei se gandesc citind asta: ~Asta ce vrea, ma? Sa ne strice noua apele, combinatiile?" Nu! Vreau sa mi-o sugeti! grin emoticon
Am facut aceasta postare cu gandul ca nu suntem atat de prosti incat sa nu ne dam seama ce artisti chiar performeaza bine in live-uri si, bineinteles, aceasta postare nu se refera la ei”, a scris Bendeac pe pagina sa de Facebook.

Comentarii Facebook