Image 1 of 4

National/International

Așa mamă, așa fiică! Au cheltuit o avere pe operații, iar acum fiica face striptease să le achite

   

O mamă și fiica ei și-au realizat visul de a semăna cu Katie Price, plătind peste 86.000 de dolari pe operaţii estetice.

 

Cele două și-au făcut implanturi mamare, injecţii cu botox, implanturi de păr, măriri de buze şi remodelarea pomeţilor. ”Când Kayla mi-a spus că vrea să-şi pună implanturi cu silicon, m-am bucurat nespus. Îmi doream să fie genul ăsta de fată”, a spus Georgiana. 

 

De la 17 ani, Kayla a început să lucreze într-un bar. Făcea striptease. Avea nevoie de bani pentru a-şi achita operaţiile estetice, avea să mărturisească aceasta, cu nonşalanţă, după câţiva ani. În plus, se angajase ca escortă pentru un bărbat generos, dar bătrân, care o plătea, săptămânal, cu 1.300 de dolari

 

Sunt atât de norocoasă să am o fiică atât de generoasă, încât să-mi plătească tratamentele. Nu mă deranjeză că are un "sponsor", chiar dacă este cu mult mai în vârstă decât ea, poate chiar şi decât mine! Nici măcar faptul că îşi dezgoleşte trupul pe bani, în faţa unor bărbaţi de "mâna a doua", nu-mi provoacă repulsie. Nu-mi pasă de nimic din toate astea. Şi ştiţi de ce? Pentru că noi trăim Visul!”, a spus Georgina. 

 

Foto: Așa arătau înainte de operații

 

”Mama mea îmi este şi cea mai bună prietenă. Ador să o răsfăţ cu tratamente cosmetice şi operaţii estetice. Îmi place atât de mult cum arătăm acum!”, a spus Kayla. 

 

”Am început să vorbesc cu fiica mea încă de la vârsta de 11 ani despre operaţii estetice. Atunci, mi-a spus că ar vrea să-şi mărească sânii. Ţin minte că, din când în când, îi dădeam bani de buzunar pentru a-şi pune gene sau unghii false. În ziua în care a împlinit 14 ani, i-am făcut un cadou surpriză: extensii de păr. A fost extrem de încântată!”, îşi aminteşte Georgina. 

 

Se pare că "sponsorul" Kaylei a fost prins de soţie călcând strâmb şi a întrerupt legătura cu aceasta. Fireşte, odată cu el, s-au dus şi banii!, scrie realitatea.net.

26-6-2017, 14:10
20 vizualizări
1 comentarii
suparat26-6-2017, 16:04
adevarate modele in viata! bravo redactiei pt astfel de articole!

Cele mai citite ştiri din National/International

127 vizualizări
22-10-2018, 20:58
”Legea împotriva lenei” este în vigoare» Vezi tot
112 vizualizări
22-10-2018, 15:17
Cum mergea Elena Udrea la serviciu când lucra la Cotroceni. Era scandalos» Vezi tot
58 vizualizări
3-9-2015, 14:51
”Perla rromilor” din Botoșani e consilier la cabinetul europarlamentarului clujean Daniel Buda» Vezi tot
34 vizualizări
7-10-2018, 21:48
Liberalii cer ”capul” lui Ludovic Orban, după referendumul la care şeful partidului a votat ”Da”» Vezi tot
17 vizualizări
19-10-2018, 20:37
Femeie prost crescută, făcută de râs după ce a aruncat gunoaie din mașină pe drum - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?