ADRIAN HLADII, criminalul din Oradea nu s-a sinucis. Răsturnare de situație

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a comunicat raportul medicilor legişti în cazul morţii interlopului Adrian Hladii.

 

ADRIAN HLADII a căzut de la etajul patru, el suferind rupturi de oase, mai multe rupturi la coloana vertebrală şi la cea lombară. Potrivit surselor Bihon.ro, provenienţa urmelor de sânge găsite pe malurile Crişului Repede ar fi apărut ca urmare a unor zgârieturi profunde pe care criminalul le avea în palma stângă, răni provocate de alicea pistolului.

 

Aceleași surse spun că, în momentul în care mascaţii au intrat în locuința unde se ascundea Adrian Hladii, ușa de la dormitor apartamentului era blocată. Acolo se baricadase criminalul. 

 

Interlopul a vrut să scape ieșind pe geam. El s-a ținut cu mâinile de pervaz și a încercat să se balanseze pentru a intra prin săritură în apartamentul de la etajul inferior.

 

Panica de a fi prins, nu l-au făcut pe criminal să ia în calcul greutatea corpului său şi nici rana de la mâna stângă, motiv pentru care nu a reuşit să îşi ducă la bun sfârşit planul de evadare şi a căzut de la etajul 4, lăsând în urma lui doar un urlet de groază.

 

Cu toate că a fost resuscitat la faţa locului de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD, bărbatul a murit ca urmare a leziunulor suferite prin căderea de la etajul patru.

 

Mama Daliei, tânăra pe care interlopul a ucis-o a fost sfâşiată de durere şi pe durata ceremoniei de înmormânatare a plâns deasupra sicriului, i-a cerut fetei să se ridice şi să vadă câţi prieteni are în jur. ”Pruncule, ce i-ai făcut? Numai pentru că n-a vrut să fie cu tine!”, a strigat mama Daliei. ”Doamne, ai grijă de ea măcar acolo, dacă aici nu ai avut”, a mai strigat femeia.

Comentarii Facebook