Miercuri 17 Aprilie

A slăbit 150 de kg mergând de trei ori pe zi la magazin

 

Un bărbat a reușit să slăbească 150 de kilograme mergând de trei ori pe zi la magazinul alimentar. 

 

Americanul Pasquale ”Pat” Brocco, 31 de ani, cântărea 295 kg și nu a reușit să slăbească până când nu a început să meargă pe jos până la magazin, în fiecare zi de trei ori. ”Dacă merg la magazinele din reţeaua Walmart de trei ori pe zi, atunci parcurg o distanţă de 9,7 kilometri, este extraordinar pentru că eu nu am mai parcurs o distanţă atât de mare de când mă ştiu”, a declarat bărbatul, într-un interviu acordat pentru publicaţia ”New York Post”.

 

Bărbatul a fost depistat cu tensiune arterială crescută şi un nivel mare de colesterol, așa că a fost nevoit să ia măsuri. ”Burta îmi atârna până la genunchi, pieptul se revărsa. Eram de-a dreptul dizgraţios”, a mai spus el. 

 

Broncco a renunțat la ”junk food” și a intrat la regim, dar tot nu obținea rezultatele dorite. Mersul la magazin a făcut minuni. El a mâncat numai fructe, legume şi cereale, iar în primii doi ani a dat jos 90,7 kg.

 

Abia după ce a slăbit a putut să meargă și la sala de sport. În trei ani, bărbatul din Arizona, Pasquale ”Pat” Brocco, a reuşit să slăbească 149,7 kg.

 

El este acum un exemplu pentru fiul lui care ”nu trebuie să se transforme niciodată într-un gras aşa cum am fost eu un ‘Fat Pat'”, a declarat Brocco.

 

Comentarii Facebook