A crezut că e răcită, dar în 48 de ore a murit

 

O tânără a murit la 48 de ore după ce fusese diagnosticată cu meningită.

 

Paawan Purba avea 20 de ani şi era studentă la Medicină. Tânăra avea un job part-time într-un bar, aşa că într-o dimineaţă, când s-a întors de la lucru a pus starea de rău pe seama oboselii. Mai mult fata, a început să aibă simptome asemănătoare unei răceli, aşa că seara, când s-a dus la culcare, mama ei i-a dus un ceai fierbinte şi i-a stat alături mai multe ore, scrie realitatea.net.

 

Noaptea, la 03:30, vrând să vadă cum se simte fiica ei, femeia a avut un şoc. Tânăra respira greu şi îşi pierduse cunoştinţa. A fost dusă de urgenţă la spital, unde medicii au diagnosticată cu meningită. Doar câteva ore mai târziu, Paawan s-a stins din viaţă, scrie The Sun.

 

A fost o persoană atât de specială. Era fericită, veselă, plină de energie, iubea viaţa! Întotdeauna voia să-i ajute pe alţii. (...) Vorbea mereu despre visul ei de a contribui la descoperirea unui leac pentru bolile cele mai periculoase”, a povestit tatăl el.

 

Părinţii tinerei au deschis o campanie de strângere de fonduri, banii urmând să fie donaţi către Meningitis Research Foundation.

Comentarii Facebook