83% dintre români sunt mai nefericiţi acum decât în perioada comunistă


Potrivit unui sondaj de opinie, cei mai mulţi dintre români se consideră mai nefericiţi acum decât în perioada comunistă.

Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES) a aratat printr-un sondaj că cei mai mulţi români se consideră mai nefericiţi decât în perioada comunistă. 83% sunt îngrijoraţi sau foarte îngrijoraţi cu privire al economia ţării şi îi văd pe politicieini drept principalii vinovaţi pentru situaţia actuală, potrivit Realitatea.

15% dintre respondeţii sondajului IRES cred că nu politicienii sunt vinovaţi de situţia actuală din ţară iar 2% declară că nu ştiu dacă este sau nu vinovată clasa politică.

Sondajul IRES arată că 83% dintre romîni sunt foarte îngrijoraţi şi îngrijoraţi în privinţa economiei ţării iar 3%au declarat că nu sunt îngrijoraţi în legătură cu acest subiect. Sondajul arată, totodată, că românii sunt mult mai nefericiţi decât înainte de 1989.

Sondajul IRES a fost efectuat pe un eşantion de 1581 de persoane majore, în data de 2 octombrie 2012 şi are o marjă de eroare de plus, minus 2,6%.

Comentarii Facebook