Ioachim Vancea, fostul primar din Florești, cercetat de DNA: Mită 30 de apartamente UPDATE

 

Fostul primar din Florești, Ioachim Vancea, este cercetat de DNA.

 

Procurorii anticorupție au solicitat o serie de informații de la Primăria din Florești în legătură cu averea fostului primar Ioachim Vancea și familia acestuia. ”Am primit o adresă de la DNA în urmă cu 3 săptămâni și ni s-au cerut informații despre proprietățile familiei Vancea”, a declarat Horia Șulea, primarul comunei Florești.

 

Liberalul a declarat că nu s-a făcut nicio percheziție la Primăria din Florești.

 

Vom reveni cu amănunte...

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE


Informații ”bombă” din partea unor surse juridice: Ioachim Vancea este cercetat penal de către DNA Cluj pentru că ar fi luat drept mită peste 30 de apartamente.

Pe numele fostului primar a fost deschis un dosar penal pentru luare de mită, acesta fiind acuzat că a cerut și a primit peste 30 de apartamente din partea unor investitori imobiliari, pentru a emite mai rapid autorizațiile de construcție pentru blocurile de locuințe sau ansamblurile de case din comuna Florești.

Potrivit surselor, Ioachim Vancea nu ar fi luat mita în mod direct, proprietarul acelor imobile fiind mama sa.

Contactat, Vancea a declarat că nu știe nimic despre această anchetă și că deține doar un singur apartament, pe care l-a și trecut în declarația de avere.


Comentarii Facebook