Horoscop: Când te maturizezi, în funcţie de zodia ta

 

Nativa din Fecioară este responsabilă şi serioasă din perioada adolescenţei. Descoperă când te maturizezi cu adevărat, în funcţie de zodia ta.

 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Semnul tău reprezintă copilăria şi adesea zodia ta este simbolizată prin doi copii gemeni. Se poate spune că nu te maturizezi niciodată cu adevărat. Îţi place să te comporţi ca un copil şi adori să fii răsfăţată, de aceea cu greu adopţi un comportament marcat de seriozitate.

 

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Pentru tine, momentul întemeierii unei familii reprezintă şi momentul maturizării totale. Simţi că ai depşit pragul copilăriei şi al adolescenţei abia când eşti aşezată la casa ta şi eşti un sprijin pentru cei dragi.

 

Leu (22 iulie - 22 august)

Te maturizezi cam greu şi asta pentru că îţi place la nebunie să fii răsfăţată şi alintată. Dar partea interesantă este că adopţi o atitudine foarte responsabilă şi matură dacă este necesar şi dacă persoanele dragi de lângă tine o cer.

 

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti o persoană responsabilă şi matură încă din primii ani ai adolescenţei. De fapt, în copilărie cu siguranţă ai fost acel gen de fetiţă responsabilă, care îi ţinea sub control pe toţi prietenii de joacă şi îi ameninţă cu pedepse dacă făceau ceva greşit. Şi la vârsta adultă eşti un sprijin important pentru toate rudele sau prietenii.

 

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu prea îţi plac schimbările majore şi te sperie ideea că nu mai eşti liberă ca pasărea cerului. Abia când vezi că toţi ceilalţi din jurul tău s-au maturizat şi au început să ia viaţa în serios îţi dai seama că este momentul ca şi tu să faci acelaşi lucru.

 

Detalii pe eva.ro

Comentarii Facebook