Fermier din România, premiat la Bruxelles - FOTO

 

Un fermier din România a fost premiat la Congresul Tinerilor Fermieri organizat în Parlamentul European de la Bruxelles de către Grupul PPE.

 

Iată că atunci când îți dorești cu adevărat ceva, poți să fii câștigător. Astăzi, în cadrul Congresului Tinerilor Fermieri organizat în Parlamentul European de la Bruxelles de către Grupul PPE, tânărul român Ionel Ban a câștigat premiul constând într-o excursie în Grecia, oferită de sponsorul acestui eveniment, firma New Holland Agriculture Harvesting Product Management”, a declarat europarlamentarul Daniel Buda, Co-preşedinte PNL Cluj.

 

În cadrul concursului și-au înscris proiectele tineri din statele Uniunii Europene. 

 

Tema proiectului a fost "Albina la școală". Proiectul este o inițiativă de a aduce copiii mai aproape de albine, să învețe despre cum se produce mierea, munca în echipă a albinelor și nu în ultimul rând creșterea  consumul de miere în rândul copiilor. Proiectul are multe avantaje în sensul că se lucrează în aer liber, în natură, direct în stupină sau se vine cu o familie de albine în curtea școlii și se prezintă copiilor astfel încât să li se ofere acestora o perspectivă corectă despre albine. Este important ca tinerii fermieri din România să utilizeze orice oportunitate de a-și face auzită vocea în Europa. Iar atunci când o fac cu succes, merită apreciați și felicitați”, a mai spus Daniel Buda.

Comentarii Facebook