Femeie agresată de reprezentanții PMP în timpul unei vizite a Elenei Udrea


Polițiștii din Nana, comuna Nana, județul Călărași au deschis un dosar privind agresarea unei femei de către reprezentanţi ai PMP, în timpul unei vizite a Elenei Udrea în comuna Nana, aceștia fiind pentru lovire sau alte violenţe.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Curcani s-au sesizat din oficiu, în seara de 07 mai a.c., cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, pe raza comunei Nana, judeţul Călăraşi, în timpul unei vizite efectuate de lideri ai unui partid politic, în parcul din localitate, a avut loc o agresiune", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, incidentul a avut loc în timpul vizitei făcute de Elena Udrea în parcul din comuna Nana, în campania electorală a PMP, potrivit Mediafax.

Din verificările ale polițiștilor a fost identificat "F. Ştefan, de 45 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, care, pe fondul unor discuţii contradictorii, ar fi agresat fizic o femeie de 62 ani, din comuna Nana".

Conform unor surse apropiate anchetei, agresorul este Ştefan Fileaţă, care o însoţea pe Elena Udrea în vizita făcută în parcul din comuna Nana.

Femeia agresată nu a depus până acum plângere la Poliţie.

Poliția a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să fie continuate cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul.

Comentarii Facebook