Zboruri ÎN PREMIERĂ de pe Aeroportul din Cluj-Napoca spre Varșovia: Vom avea conexiuni importante cu Europa și America de Nord



Conducerea Aeroportului Internațional ”Avram Iancu”, din Cluj-Napoca, anunță noi zboruri directe către Varșovia, operate de către LOT Polish Airlines.

Astfel, compania aeriană va începe operarea zborurilor din 30 martie, acestea având o frecvență de 4 zboruri pe săptămână.

LOT are potențialul de a deveni transportatorul principal pe drumul spre Toronto, New York sau Chicago pentru mii de pasageri care își încep călătoria la Cluj. Zborul spre Varșovia durează mai puțin de două ore, iar timpul total de călătorie spre America de Nord este de numai 14 ore, incluzând transferul foarte convenabil și scurt la hub-ul nostru, Aeroportul Chopin din Varșovia. Nimeni nu deservește Cluj-Napoca atât de bine”, a declarat purtătorul de cuvânt al LOT, Adrian Kubicki.

În zilele de luni și sâmbătă, zborurile spre Varșovia vor fi de la 13.50, iar în zilele de miercuri și vineri de la 17.25, zborurile oferind pasagerilor conexiuni importante cu alte destinații din Europa, precum Amsterdam Bruxelles sai Londra. De exemplu, transferul spre Londra, din Varșovia durează doar 35 de minute, susțin reprezentanții companiei aeriene.

”Noua rută spre Varșovia va asigura în premieră o legătură cu capitala Poloniei, dar și accesul pasagerilor noștri la o serie de conexiuni importante din Europa și America de Nord. Suntem convinși că zborurile companiei LOT vor fi primite cu mare interes de către pasagerii din aria noastră de acoperire și că acestea vor contribui la creșterea traficului de pe aeroport”, a declarat și directorul Aeroportului, David Ciceo.

Toate zborurile efectuate între Varșovia și Cluj-Napoca vor fi efectuate de aeronave turbopropulsate moderne Bombardier, avansate din punct de vedere tehnologic.

Comentarii Facebook