Zboruri Cluj - Egipt din 11 iunie. S-au reluat și zborurile spre Turcia și Egipt direct de la Cluj (P)

 

Kartago Tours oferă zboruri charter spre destinații de vis din Egipt, Turcia și Tunisia, începând de la finele lunii mai. 

 

Din 23 mai au inceput zborurile spre Turcia, din 4 iunie spre Tunisia și din 11 iunie se va zbura spre Egipt.

 

Reluăm zborurile spre Egipt, Hurghada. Am stabilit zboruri din 11 iunie și până la sfârșitul lunii octombrie. Spre Egipt, imediat după revoluție, în 2011, s-au oprit toate cursele, dar acum cu noua pistă de la Aeroportul Internațional Cluj le reluăm. Anul acesta am trimis toate datele despre investiție și au aprobat zborurile din Cluj. Se va zbura cu un Airbus de 178 de locuri”, a declarat Haithem Souani, directorul general al companiei Kartago Tours.

 

De asemenea, reprezentanții Kartago au anunțat că zborurile spre Tunisia au pornit din 4 iunie, direct de la Cluj-Napoca. Se zboară cu un Airbus cu 277 de locuri, aparținând companiei Nouvelair. în plus, va fi folosit aeroport construit în 2010, care este mult mai apropiat de zonele turistice decât cel din Tunis. 

 

Vezi AICI oferta petru Egipt.

 

Sahara, a doua "mare" a Tunisiei! Ca turist, nu trebuie sa ratati aventura cu jeep -ul prin desert FOTO

Tunis, orasul care topeste in mare o istorie de mii de ani! La pas prin Cartagina si Sidi Bou Said, destinatii de vis FOTO

Comentarii Facebook