YVES ROCHER a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj cu PROMOȚII

 

Yves Rocher a deschis un magazin în Iulius Mall Cluj, fiind cel mai nou brand care s-a alăturat portofoliului de magazine din cel mai important mall clujean. 

 

Din 1 aprilie 2013, clienţii vor putea cumpăra produsele cosmetice numărul unu în Franţa.

 

Noul magazin Yves Rocher este situat la parterul Iulius Mall, lângă Bottega Italiană. Într-un cadru modern şi elegant, doamnele şi domnişoarele vor putea alege din aproximativ 700 de tipuri de produse pentru îngrijirea tenului şi a corpului, parfumuri şi machiaj. Toate cosmeticele Yves Rocher sunt naturale şi de o calitate superioară. Cei care pun accent pe frumuseţe vor fi consiliaţi de personalul specializat din cadrul noii locaţii pentru a face alegerile potrivite. Clienţii care vor trece pragul magazinul Yves Rocher din Iulius Mall vor beneficia de oferte promoţionale, preţuri accesibile şi cadouri înmiresmate. 

 

Cu o experinţă de peste 50 de ani, Yves Rocher s-a impus pe piaţa de profil de la nivel mondial, iar 30 de milioane de femei au încredere în frumuseţea pe care produsele franţuzeşti o oferă. Yves Rocher şi-a asumat rolul de cultivator, producător şi distribuitor, coordonând astfel întreaga activitatea şi garantând calitatea produselor sale.

 

Yves Rocher este o prezenţă activă pe 5 continente, în 80 de ţări, unde are deschise peste 1.600 de magazine. În România, brandul francez a fost lansat în anul 1998 şi, în prezent, numără 27 de magazine, în 13 oraşe ale ţării.

Comentarii Facebook