Wizz Air: Zboruri de la Cluj spre Viena și Lyon

 

Wizz Air anunță că va lansa zboruri spre Viena și Lyon.

 

Cele mai noi rute de la Cluj vor fi Viena, 30 mai, cu două frecvențe săptămânale: miercuri și duminică, iar din octombrie frecvența va crește la 3 zboruri săptămânale, iar din noiembrie se va ajunge la 4 zboruri: luni, miercuri, vineri si duminică. Prețul de start este de 69 de lei.

 

Al doilea zbor este Cluj-Napoca - Lyon, care va fi operat din 20 noiembrie 2018, la prețul de 99 de lei. Zborurile vor fi marți și sâmbătă”, a explicat Sorin Ratz, director de comunicare la Wizz Air.

 

Compania va aloca bazei de la Cluj un nou avion Airbus A320, din noiembrie 2018, în valoare de 101 milioane de dolari. Astfel se vor crea 36 de noi locuri de muncă.

 

Aeroportul a reușit în 2017 să ajungă la 2,7 milioane de pasageri. Aeroportul este foarte util, direct și indirect comunității, și a reușit să aibă în 2017 un profit record de 17 milioane de lei, fiind extrem de profitabil”, a spus David Ciceo.

 

Viena este o destinație foarte solicitată de către clujeni, fiind reluată după ce Tarom a anulat zborul. Și destinația Lyon este cerută de călători. 

 

În privința traficului aviatic, în acest an vom avea o ușoară creștere a numărului de pasageri, ca urmare a competiției cu Aeroportul din Mureș, care se va redeschide. Piața este extrem de activă și competiția este mare între aeroporturile din regiune. În acest an vom ajunge la 2,7 milioane de pasageri”, a mai spus David Ciceo. 

Comentarii Facebook