Wizz Air renunță la zborul București - Cluj

 

Zborul Wizz Air pe ruta București - Cluj nu va mai fi operată după data de 27 octombrie.

 

Zborul nu va mai face parte din sistemul de rezervări al Wizz Air, din 27 octombrie 2018. O rută aparent profitabilă, se pare că nu se mai ridică la nivelul așteptărilor operatorului low-cost.

 

Ruta a fost inaugurată pe 22 iulie 2016, fiind un concurent serios pentru TAROM și Blue Air. Wizz Air a început cu 6 zboruri săptămânale, crescând apoi la 10 zboruri săptămânale după data de 31 octombrie 2016.

 

Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

 

Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă.

 

Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul Wizz”, precizează Wizz Air, conform airlinestravel.ro.

Comentarii Facebook