Vreau o casă, vreau încredere! Studium Green, primul ansamblu de locuințe construit verde (P)

 

Daca esti din Cluj-Napoca sau daca vrei sa iti cumperi o locuinta in Cluj-Napoca, citeste textul de mai jos. E un text publicitar, dar face reclama la ceva serios.

 

Criza imobiliara a incetatenit ideea ca apartamentele nu se vand la Cluj-Napoca. Aceasta prejudecata este contrazisa de numarul foarte mare de dosare de credit instrumentat prin programele “Prima Casa”, dar si prin analizele de specialitate ale agentiilor imobiliare care demonstreaza contrariul: clujenii cumpara apartamente de la dezvoltatori seriosi, cu proiecte finalizate si care sunt vandute la preturi corecte.

 

Un exemplu in acest sens este complexul rezidential de pe strada Teodor Mihali, proiectul cunoscut sub numele de Studium Green, si care vine sa confirme faptul ca, atunci cand propui clientilor un proiect serios, acestia cumpara cu incredere.

 

In cazul Studium Green, provocarea a fost cu atat mai curajoasa cu cat proiectul este primul ansamblu de locuinte construit “verde”.

 

Dezvoltatorul a insistat foarte mult pe a face cunoscut viitorilor clienti ca pretul unei locuinte “verzi” este acelasi cu pretul unei locuinte conventionale, dar a adaugat la asta si cateva beneficii puternice, mai ales in vreme de criza: calitatea materialelor utilizate, clasa energetica A, sistem de panouri fotovoltaice si captori solari, geamuri Triplex, gradina privata, ba chiar si un iaz ornamental.

 

Pentru cei ce doresc sa locuiasca sanatos, nu-i de ignorat faptul ca Studium Green este primul ansamblu rezidential din Romania acreditat BREEAM, cea mai utilizata metoda de evaluare a impactului asupra mediului a cladirilor ce se construiesc in intreaga lume).

 

Rezultatul acestor eforturi? Din 190 de apartamente disponibile, s-au vandut deja 113, iar dezvoltatorul preconizeaza ca cele 77 de apartamente ramase nu “apuca” luna septembrie si vor fi vandute.

 

Cere si tu informatii despre pretul si calitatea acestor apartamente la 0264 – 445255 sau la 0788 421669, viziteaza www.studiumgreen.ro pentru a vedea cum arata plansele cu compartimentarea apartamentelor, afla detalii despre istoricul dezvoltatorului.

 

Apoi, ca sa te convingi ca e solutia potrivita, viziteaza show-room-ul din strada Teodor Mihali.

 

Mai mult ca sigur, va fi ceea ce cauti.

 

Cum arata planurile apartamentelor, vezi aici.

Comentarii Facebook