Economic

Vreau o casă, vreau încredere! Studium Green, primul ansamblu de locuințe construit verde (P)

   

Daca esti din Cluj-Napoca sau daca vrei sa iti cumperi o locuinta in Cluj-Napoca, citeste textul de mai jos. E un text publicitar, dar face reclama la ceva serios.

 

Criza imobiliara a incetatenit ideea ca apartamentele nu se vand la Cluj-Napoca. Aceasta prejudecata este contrazisa de numarul foarte mare de dosare de credit instrumentat prin programele “Prima Casa”, dar si prin analizele de specialitate ale agentiilor imobiliare care demonstreaza contrariul: clujenii cumpara apartamente de la dezvoltatori seriosi, cu proiecte finalizate si care sunt vandute la preturi corecte.

 

Un exemplu in acest sens este complexul rezidential de pe strada Teodor Mihali, proiectul cunoscut sub numele de Studium Green, si care vine sa confirme faptul ca, atunci cand propui clientilor un proiect serios, acestia cumpara cu incredere.

 

In cazul Studium Green, provocarea a fost cu atat mai curajoasa cu cat proiectul este primul ansamblu de locuinte construit “verde”.

 

Dezvoltatorul a insistat foarte mult pe a face cunoscut viitorilor clienti ca pretul unei locuinte “verzi” este acelasi cu pretul unei locuinte conventionale, dar a adaugat la asta si cateva beneficii puternice, mai ales in vreme de criza: calitatea materialelor utilizate, clasa energetica A, sistem de panouri fotovoltaice si captori solari, geamuri Triplex, gradina privata, ba chiar si un iaz ornamental.

 

Pentru cei ce doresc sa locuiasca sanatos, nu-i de ignorat faptul ca Studium Green este primul ansamblu rezidential din Romania acreditat BREEAM, cea mai utilizata metoda de evaluare a impactului asupra mediului a cladirilor ce se construiesc in intreaga lume).

 

Rezultatul acestor eforturi? Din 190 de apartamente disponibile, s-au vandut deja 113, iar dezvoltatorul preconizeaza ca cele 77 de apartamente ramase nu “apuca” luna septembrie si vor fi vandute.

 

Cere si tu informatii despre pretul si calitatea acestor apartamente la 0264 – 445255 sau la 0788 421669, viziteaza www.studiumgreen.ro pentru a vedea cum arata plansele cu compartimentarea apartamentelor, afla detalii despre istoricul dezvoltatorului.

 

Apoi, ca sa te convingi ca e solutia potrivita, viziteaza show-room-ul din strada Teodor Mihali.

 

Mai mult ca sigur, va fi ceea ce cauti.

 

Cum arata planurile apartamentelor, vezi aici.

rosal_dispecerat[1].png
2-8-2012, 11:22
51 vizualizări
3 comentarii
Filip1-4-2014, 1:08
zise prostul numit "cladiri" care sta in ceva buda din "gherla" si ii frustrat. stau deja de aproape un an aici si ii absolut perfect din toate punctele de vedere!
cat despre Iulia..stiu cativa locatari (pe langa mine) si nici unu din noi nu suntem studenti la facultati de "visavi" ci stam aici pentru ca ii super mega din TOATE punctele de vedere (ca sa nu le enumar pe toate)..probabil un foarte mic bai ar fi pt cei aproape de drum..ca se tot aud masini..dar asta sa fie singura problema a blocurilor din romania!
din pacate voi ca multi altii v-ati luat o tzeapa si v-ati mutat prin ceva colibe si acuma sunteti experti si unii si frustrati..ca si cladiri ala! pana acuma am stat in chirie..acuma urmeaza sa cumpar!
Iulia6-8-2012, 13:08
O fi verde sau nu, dar distanta fata de celelalte blocuri si strada intens circulata? Ce e o gradina de cateva sute de mp.....Oricum, as putea pune pariu ca 90% din cumparatori sunt studenti la una din cele 2 facultati de visavi...pe asta s-au bazat si aia cu blocurile maro care se vad in poza....deh locatia locatia, dar cand ma gandesc cati cumpara un apartament cu ochii inchisi, fara sa aiba habar de ce iau...
cladiri2-8-2012, 12:19
cand vad blocurile alea infecte in care se aude si vecinul tragand apa la WC ... ma ia groaza. Materialele de constructie nu sunt afisate desi se bat in piept pe calitatea acestora (care calitate ba daca nu stim ce materiale folositi) , preturi ...aici nimic ,pe siteul lor ..nimic , nici nu apare pe site-ul breeam ca fiind cladire acreditata ...si mai vorbesc de seriozitate. Sunt absolut convins ca se vand repede ...astfel nu era nevoie de un advertorial ;)

Niste plante cataratoare intr-adevar o fac interesanta pentru neavizati. Realitatea e ca nu-i cu nimic speciala fata de alte cladiri sub-mediocre din romania pentur care constructorul e interesat de materiale cat mai proaste si profit cat mai mare.

Cele mai citite ştiri din Economic

823 vizualizări
26-4-2018, 16:53
La Cluj-Napoca s-a deschis Hotelul Platinia - cel mai nou hotel de 5 stele din Transilvania (P)» Vezi tot
52 vizualizări
26-4-2018, 14:21
Țările UE vor angajați români! Ce posturi se pun la bătaie» Vezi tot
50 vizualizări
27-4-2018, 5:05
Începerea proiectului „Dezvoltarea activitatii de inginerie si consultanta tehnica in cadrul Transylvania Engineering Services SRL” (P)» Vezi tot
47 vizualizări
25-4-2018, 21:14
Consiliul de Administrație al Băncii Transilvania a fost reales » Vezi tot
37 vizualizări
26-4-2018, 14:14
Peste 1.200 de locuri de muncă vacante în Cluj! Ce anunță ANOFM» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?