Viva City Residence sărbătorește 10 ani cu o reducere de 10% (P)



Viva City Residence s-a născut în 2008 ca un proiect rezidențial inovator, iar zece ani mai târziu, peste 400 de familii se bucură de fiecare zi petrecută acasă, la Viva City Residence.

Aproape de tot ce îți dorești, cu toate avantajele oferite de o locație excepțională, la 2 minute de Iulius Mall, apartamentele livrate la cheie recomandă Viva City Residence ca fiind un proiect imobiliar premium în Cluj-Napoca. Varietatea finisajelor și accentul pus pe confort sunt definitorii pentru Viva City Residence, alături de facilitățile deosebite oferite, precum: parc privat, spații comune de sport și relaxare, parcare subterană, pază umană 24h din 24h, supraveghere video, spații de joacă pentru copii. Complexul imobiliar cuprinde și spații comerciale, precum și o grădiniță și o creșă, pentru a veni în întâmpinarea dorințelor clienților.


Cu viziunea de a crea locuințe, nu doar simple clădiri, Viva City Residence a îmbunătățit continuu calitatea și facilitățile oferite la fiecare construcție nouă. Cu responsabilitate și angajament pe termen lung, proiectul rezidențial a fost realizat de firma românească de construcții Vires Construct, care aparține holdingului internațional Grupo Herce, cu peste treizeci de ani de experiență în domeniul construcțiilor.

Încrederea se clădește în timp. Și se răsplătește. De 10 ani, Viva City Residence construiește confort, siguranță și calitate. La aniversarea de 10 ani, Viva City Residence oferă o reducere de 10% la achizițiile de apartamente în perioada 1 august – 30 septembrie 2018.

Viva City Residence a demarat în 2018 construcția celui de-al patrulea proiect rezidențial, cu 103 apartamente finisate la cheie, dispuse într-o clădire cu parter şi 7 etaje. Apartamentele vor avea compartimentări şi finisaje multiple, grădini la parter şi vor beneficia de aceleaşi facilităţi ca şi restul complexului: acces la spaţiile comune de sport şi relaxare, spaţii de joacă pentru copii, parcare subterană, pază umană 24h din 24h, supraveghere video precum şi proximitatea faţă de puncte de maxim interes ale oraşului Cluj-Napoca. Apartamentele se predau finisate la cheie, conform proiectului. Blocul 4 va cuprinde apartamente cu 1 şi 2 dormitoare, iar cele de la parter vor beneficia de grădină.

Apartamentele cu 1 dormitor în condominiul Viva City Residence au suprafață utilă între 41 m² si 51 m², iar terasele acestora au suprafeţe între 11 m² si 17 m² și se predau finisate la cheie.

Apartamentele cu 2 dormitoare se predau finisate la cheie și au suprafață utilă de 62 m², iar terasele au suprafeţe de 16 m².

Tot în 2018, se derulează construcţia celei mai moderne zone de relaxare din cadrul Viva City Residence. Spaţiul de 750 m2 va găzdui o piscină climatizată, o sală de fitness şi două camere multifuncţionale, care completează celelalte facilităţi existente.

Pentru detalii despre apartamente și disponibilitate, accesați: https://www.vivacity.ro/

Comentarii Facebook