Vilă de 2 milioane de euro se vinde la marginea Clujului. De ce e specială - FOTO

 

Prețurile caselor în Cluj-Napoca a explodat, proprietarii fiind în căutarea celor care au bani și vor să investească. 

 

Prețul unei vile cu 9 camere a ajuns la 2.190.000 EUEO, adica 4000 de euro / mp. 

 

Casa este situată în Borhanci, are 530 de mp construiți și se intinde pe o suprafata totala de teren de 5800 mp.

 

Conceptul de ”casa inteligenta” a fost implementat cu succes in aceasta locunita, tehnologia "smart" permitand controlarea tuturor sistemelor din interiorul si exteriorul casei de pe telefon sau tableta. Locuinta dispune de 3 sisteme distincte pentru asigurarea confortului, un sistem de ventilatie ce asigura 5 schimburi de aer pe ora, sistem de aer conditionat integrat pentru a deservi intreaga locuinta si un sistem audio in interior si exterior (in gradina) cu dolby surround. Sistemele se pot configura pe zone, in functie de preferinte si pot si reconfigurate si adaptate dupa preferinte. Toate sistemele, inclusiv iluminatul poate fi controlat si de pe display-urile fixe aflate in fiecare incapere. Tot acest sistem de casa inteligenta vine cu o garantie de 24 luni si asistenta tehnica pentru noii proprietari. 

 

Turkish Airlines vrea să DEZVOLTE zborul Cluj - Istanbul. Cum a fost zborul cu ei și ce planuri au - FOTO

 

Spatiul exterior este gandit ca o zona completa de relaxare, in care arbustii si vegetatia asigura intimitate fara a fura insa din panorama incantatoare ce inconjoara practic proprietatea. In imediata vecinatate a casei regasim piscina incalzita si cu sistem endless pool, terasa aferenta, spatii ce pot fi utilizate atat ziua cat si seara, datorita iluminatului ambiental executat strategic. 

 

Piscina, poteca pavata si decorata cu podeturi de inspiratie japoneza, iaz populat cu crapi Koi, zona de barbecue. 

 

Pavilionul cu suprafata utila de 55mp dispune si de un drum de acces separat cu parcare proprie. Cuprinde o incapere generoasa de 38mp cu suprafata vitrata mare, un spatiu de depozitare, o baie si o terasa amenajata. Momentan destinatia lui este aceea de camera hobby, dar poate fi usor convertit in casa de oaspeti sau orice alta destinatie”, anunță cei care vând casa. 



Comentarii Facebook