Credit de nevoi personale - 950 x 117.jpg
Image 1 of 3

Economic

Univers T a câștigat premiul I la Gala Topului Național al Firmelor, la secțiunea Comerț-Turism

  
  


Complexul hotelier „Univers T” S.A., aflat în subordinea Consiliului Judeţean Cluj, a primit joi, 10 noiembrie 2016, Premiul I, secţiunea Comerţ - Turism, categoria întreprinderi mijlocii, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor.

Gala este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a României, la Romexpo, în Bucureşti, iar în acest an a avut loc cea de-a XXIII-a ediţie, la care au participat inclusiv Preşedintele Klaus Iohannis şi primul-ministru Dacian Cioloş.

Obţinerea acestui premiu de către „Univers T”, pentru al doilea an consecutiv, reprezintă o recunoaştere naţională a calităţii şi consecvenţei serviciilor pe care complexul hotelier deţinut de Consiliul Judeţean le oferă celor care îi trec pragul. În acelaşi timp, nefiind vorba despre o performanţă singulară, ci despre un şir de premii naţionale şi distincţii, felicit întreaga echipă managerială şi pe toţi angajaţii, convins fiind că, împreună, au descoperit şi aplicat reţeta succesului de durată” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Clasamentul „Topul Naţional al Firmelor” a fost întocmit în baza unei metodologii unice, complexe şi unitare la nivel naţional, ce se axează pe indicatori ce evaluează performanţele anului precedent precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat. În ceea ce priveşte ediţia din acest an, clasamentul reuneşte operatori economici din diferite sectoare de activitate, respectiv industrie, servicii, comerţ şi turism, cercetare-dezvoltare şi high-tech, agricultură, silvicultură şi pescuit, precum şi din construcţii.

Ceea ce este cu adevărat important e faptul că majoritatea covârşitoare a clienţilor noştri pleacă mulţumiţi de serviciile de care au avut parte şi, la fel de important, revin cu regularitate la noi. De altfel, acest fapt este probat şi de gradul de ocupare al hotelului care înregistrează creşteri constante şi care ne situează în topul unităţilor de profil clujene”, a precizat și managerul complexului hotelier „Univers T”, Valentin Lungu.

Hotelul „Univers T” oferă servicii complete pentru evenimente corporate, congrese, conferinţe, simpozioane şi seminarii sau evenimente private precum aniversări, nunţi, banchete şi catering. Complexul are la dispoziţie un restaurant cu o capacitate de 220 de locuri, cu posibilitatea de compartimentare în două saloane, două terase de vară cu o capacitate de 75 de locuri fiecare, un centru de conferinţe compus din 4 săli cu o capacitate cuprinsă între 25 şi 90 de locuri fiecare, dotate cu sisteme audio-video de ultimă generaţie. În ceea ce priveşte hotelul, Univers T oferă clienţilor 58 de camere dintre care 10 camere duble cu pat matrimonial, 42 de camere twin (2 paturi), 2 suite cu pat matrimonial, 3 apartamente şi un apartament VIP.

rosal_dispecerat[1].png
11-11-2016, 10:59
107 vizualizări
0 comentarii

Cele mai citite ştiri din Economic

27 vizualizări
18-1-2017, 16:39
Pașapoartele NU vor fi gratuite de la 1 februarie. Cât vom plăti» Vezi tot
13 vizualizări
14-8-2014, 15:51
Alertă privind Fuel Shark Saver, ”așa zisul economizor de carburant”» Vezi tot
6 vizualizări
7-1-2013, 16:21
Cum arată bordul noilor modele Dacia Logan II şi Sandero - FOTO» Vezi tot
5 vizualizări
27-6-2012, 16:54
Clujenii își găsesc de lucru la Microsoft. Salariul: 100.000 de dolari pe an» Vezi tot
3 vizualizări
22-11-2012, 22:21
Ce salarii oferă italienii de la DeLonghi muncitorilor care vor lucra la Jucu» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Se va destrama UE în 2017?