Un specialist a analizat sute de milionari. Ce au toți în comun


Jurnalistul Napoleon Hill a analizat viețile unora dintre cei mai bogați oameni din istorie, reușind să găsească un numitor comun al acestora.

Bogatii lumii au o calitate in comun: hotararea si rapiditatea cu care iau deciziile. Asta a reiesit dintr-o analiza facuta de celebrul jurnalist american Napoleon Hill care a trait in perioada 1883-1970. Studiul sau a fost realizat in 1937, dar cei de la Business Insider l-au adus din nou in prim-plan si au spus ca aceasta concluzie se pastreaza si in lumea de astazi, potrivit yoda.ro.

Hill mai arată că, n afară de faptul că aceștia iau decizii rapid si cu incredere, ei își și pot schimba deciziile, în condițiile în care acest lucru este necesar, dar numai după analize intense.

"Oamenii care nu reusesc sa acumuleze bani, fara exceptie, au obiceiul de a lua decizii, in cazul in care sunt capabili de asta, cu mare greutate, si schimba deciziile acelea rapid si des", mai spune jurnalistul american.

Acesta mai are un sfat: "tine-ti ochii si urechile deschise, si gura inchisa, daca vrei sa fii capabil sa iei decizii rapid".

Comentarii Facebook