Un român a comandat pizza acasă și a mers la pizzerie după bonul fiscal. Cât l-a COSTAT toată distracția?

 

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidențial, a vrut să testeze cât îl va costa să urmeze sfatul ministrului Finanțelor, care a declarat că cei care își comandă pizza trebuie să meargă la pizzerie pentru a cere bon fiscal.

 

Lăzăroiu și-a comandat o pizza de 25 de lei și apoi a luat taxiul pentru a primi bonul fiscal aferent bacșișului lăsat băiatului de la pizza: S-a oprit și la stația de taxi de unde a cerut la rândul său, bon fiscal pentru bacșiș. Toate cursele, bacșișul și pizza rece l-au costat 65 de lei. 

 

In seara asta mi am propus sa testez pe bune masurile lui Orlando. Am sunat la pizza. Mi a zis ca vine in aproximativ 40 de minute. A venit cam in 50 de minute. I am dat baiatului 25 de lei pentru pizza si 5 lei sa aiba bani de buzunar. I-am zis: ”trebuie sa mi dai bon pentru astia 5 lei si ministrul finantelor zice ca trebuie sa vin cu tine la firma”. Rade. Eu ii zic ca e treaba serioasa, vreau sa merg la firma sa mi dea bonul ca ne leaga astia pe amandoi. Zice: Ok. Il intreb daca e cu masina. Zice ca nu, e pe scuter. Ok, iau un taxi. Imi da adresa. Sun la taxi. Vine taxiul. Ma costa 8 lei. Ii las 2 lei si taximetristului, dar ii cer bon pe ei. Zice ca trebuie adaptate aparatele si ca n are de unde. Ok, asteapta ma. Intru la pizza si cer bonul pentru 5 lei. Il iau (80 de bani se duc la Orlando). Ma intorc la taxi si-i zic ca daca nu mi da bon pe bacsis ne leaga pe amandoi. Ii zic ca ar trebui sa mergem la firma lui. Mergem acolo, primesc pana la urma un bon, Taxiul ma duce pe urma acasa. Drumul cu totul 35 de lei. Au trecut doua ore de cand am comandat pizza. Intru in casa relaxat si mananc o pizza rece de 65 de lei”, a scris Lăzăroiu pe facebook. 

Comentarii Facebook