Un nou magazin multibrand s-a deschis în Iulius Mall(P)


Un nou magazin de încălțăminte multibrand s-a deschis la Iulius Mall Cluj, de unde pasionații de cumpărături își pot alege modelele preferate de pantofi.

Noul magazin OTTER este situat la parterul Iulius Mall.

Pe rafturile magazinului multibrand OTTER se regăsesc o multitudine de modele, potrivite oricărei vârste şi stilurilor de viaţă variate. De la platforme şi mocasini pentru timpul liber, la pantofi office, eleganţi sau sofisticaţi, OTTER oferă încălţămintea ideală, pentru femei, bărbaţi şi copii. Toate articolele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, cu calapoade confortabile, în pas cu moda actuală.

Magazinul OTTER propune clienţilor săi un concept de multibrand, care răspunde tuturor preferinţelor în materie de încălţăminte. Pantofii Clarks sunt comozi şi eleganţi, cu accente londoneze pentru un look sofisticat. Articolele Epica respectă feminitatea, oferind rafinament prin detalii din piele lăcuită şi aplicaţiile metalice, atât sandalelor pentru ocazii speciale, cât şi celor pentru activitatea zilnică. Bărbaţii cu stil au la dispoziţie pantofii Le Colonel şi Mario F., clasici, dar cu accente moderne.

Pasionatele de fashion pot alege colecţia La Compania Natural, în culori puternice şi cu detalii ce ies din tipare. Pentru cei cu un stil de viaţă dinamic, în magazinul OTTER se găsesc articole de la Le Coq Sportif, Converse şi Pepe Jeans. Acestea sunt doar o parte dintre cele peste 30 de branduri de încălţăminte disponibile în noul magazin din Iulius Mall Cluj.

OTTER pune la dispoziţia clienţilor săi şi accesorii în tendinţe, de la curele şi portofele, la genţi şi borsete, din piele naturală. Acestea vor completa cu succes ţinutele office, casual sau sport.

Comentarii Facebook