Miercuri 17 Aprilie

Un nou magazin la Iulius Mall Cluj. Sport Vision și-a deschis prima unitate din nord-vestul țării


Un nou magazin a completat de curând gama de magazine disponibile pentru clujeni în Iulius Mall Cluj

Astfel, retailerul de articole sportive Sport Vision a inaugurat primul său magazin din nord-vestul României, cu o suprafață de peste 370 mp, situat la etajul mall-ului. În rețeaua companiei IULIUS, brandul mai este prezent în Iulius Mall Iași.

Sportivii de performanţă, împătimiţii expediţiilor sau cei care doresc să facă mişcare vor găsi în magazinul Sport Vision o gamă variată de îmbrăcăminte, încălţăminte, echipamente şi accesorii, pentru bărbaţi, femei şi copii. Pentru a marca inaugurarea magazinului din Iulius Mall Cluj, Sport Vision îi aşteaptă pe clienţi, duminică, 22 octombrie 2016, cu o promoţie de -20% la toate articolele. De asemenea, clienții vor fi surprinși cu un pop-up store BUZZ Sneaker Station, în cadrul magazinului Sport Visions, care propune colecții de încălțăminte streetwear și lifestyle, unele în ediții limitate.

Sport Vision are la bază conceptul de magazin multi-brand, deținând licenţă pentru peste 40 de brand-uri din domeniu, astfel încât aduce mai aproape de clujeni produse și articole sportive de cea mai înaltă calitate, originale, de la mărci precum: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slazenger, Dunlop, Carrera, Karrimor etc. Totodată, este partener internațional cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Jordan, Asics, New Balance, Colmar, Timberland și altele.

La capitolul încălţăminte, Sport Vision oferă opţiuni diverse de pantofi sport, ghete şi încălţări speciale pentru fotbal, fitness sau jogging. Secţiunea de îmbrăcăminte este la fel de generoasă: jachete, hanorace, treninguri, pantaloni, tricouri şi bluze. Persoanele care doresc să aibă parte de cel mai bun echipament pe munte pot opta pentru o varietate de accesorii utile în expediţiile outdoor. Aparatură fitness, mănuşi de box, gantere, articole pentru sporturi precum alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot, genţi speciale pentru echipamente și accesorii lifestyle sunt o parte dintre produsele care pot fi achiziţionate de clujeni, din magazinul de la Iulius Mall.

În România, Sport Vision mai deține magazine în Iași, București, Constanța şi Timișoara.

Comentarii Facebook