Un clujean e suparat pe Billa, dupa ce crede ca a fost pacalit. Sub pretul platit, era unul mai mic- FOTO

 

UPDATE

 

În primul rând, ne cerem scuze pentru situația întâmpinată și vă asigurăm că suntem în permanenţă preocupaţi să le oferim clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

 

Produsul la care se face referire în articolul de pe site-ul stiridecluj.ro a fost în promoție în perioada 14-20.04.2016, cu prețul de 25,99 lei. În data de 21.04.2016 produsul a ieșit din perioada de promoție, iar prețul a fost de 30,79 lei. 

 

În perioadele promoționale, produsele ambalate și etichetate de către furnizori, așa cum este și articolul menționat în acest material, vin cu un anumit preț promoțional. În momentul în care perioada promoțională se termină, prețul produsului revine la nivelul anterior, iar aceste articole sunt reetichetate cu prețul nou, lăsând la vedere perioada de valabilitate a produsului. 

 

Vă asigurăm că BILLA România este în permanenţă extrem de vigilentă atât în ceea priveşte calitatea produselor sale, cât şi în ceea ce privește comunicarea și informarea corectă a clienților”, precizează BILLA România.

 

---------------------------- 

Un clujean a cumpărat de la Billa Central, din centrul Clujului o bucată de kaizer, iar când a ajuns acasă a descoperit cum a fost tras pe sfoară.

 

Suma pierdută nu e mare, dar gestul contează.

 

Șmecherie ieftina la Billa Central. Cumperi una bucata kaizer. 10,04 lei. Ajungi acasa, se dezlipeste eticheta. Sub ea, alt pret, mai mic. Ghiceste pretul corect. Poate ne lamureste Protectia Consumatorului”, a scris Vasile pe Facebook.

 

Vasile, la Protectia Consumatorilor sa nu suni dupa ora 16:00, ca sunt dupa program domnii de acolo. Iar vinerea cel mai tarziu sa suni la 12:30. Aaaa....si in week-end sa stii ca suni degeaba. Numa zic”, a adăugat altcineva.

 

Comentarii Facebook