Miercuri 24 Aprilie

Un celebru designer le invită pe clujence să-și ”trăiască fantezia”, în cel mai exclusivist magazin din Iulius Mall FOTO


Sâmbătă a fost inaugurat magazinul cu numărul 70 din lanțul exclusivist al celebrului designer israelian Michal Negrin, chiar la Cluj-Napoca, în Iulius Mall.

Inițiativa deschiderii unui astfel de magazin chiar în inima Ardealului i-a aparținut Biancăi Rusu, proprietara magazinului ”Michal Negrin” din Cluj, care spune că s-a îndrăgostit la prima vedere de creațiile designerului.

De trei ani caut un brand care să mă reprezinte, apoi, întâmplător l-am găsit în Budapesta. A fost dragoste la prima vedere. În cinci minute m-am hotărât că asta vreau să fac și că vreau să aduc acest brand în România. L-am adus în Cluj pentru că sunt clujeancă și vreau ca femeile din Cluj să fie speciale, să simtă fantezia și iubirea creatoarei Michal Negrin. Acest brand reprezintă mai mult decât haine, e o poveste”, a declarat Bianca Rusu.

Creatoarea de modă Michal Negrine are deschise 70 de magazine care îi poartă numele în toată lumea, în locații precum Londra, New York, Tokyo și chiar la vecinii din Budapesta.

Ceea ce diferențiază magazinele ”Michal Negrin” de restul este designul de ”casă de păpuși”, dar și produsele aparte, realizate manual, din materiale de calitate superioară. Toate articolele vestimentare, bijuteriile cu cristale Swarovski și chiar obectele decorative sunt confecționate de o echipă de 250 persoane, într-o fabrică din Israel.

 



Punctul culminant al evenimentului din Iulius Mall a fost o prezentare de modă în care au fost etalate o parte din rochiile create de designerul israelian, care a preferat să folosească balerine pentru a-i purta creațiile, în locul unor modele.

Creatoarea Michal Negrin, prezentă și ea la deschiderea magazinului care îi poartă numele, a explicat că acesta este singurul mod în are îi place să își prezinte produsele.

Doar așa îmi place să îmi prezint creațiile, folosind dansatoare în loc de modele, pentru că astfel se pot observa hainele în mișcare, cristalele. Acestea arată mult mai bine în mișcare ritmică”, a declarat creatoarea Michal Negrin.

 



Designerul a lăudat femeile din Cluj, despre care a spus că sunt foarte frumoase, precizând că deja și le imaginează purtând hainele sale.

Femeile din Cluj sunt foarte frumoase. Chiar vorbeam cu fiica mea că femeile din Cluj arată foarte bine și deja mi le imaginez că îmi poartă creațiile când se duc la evenimente speciale. Sloganul magazinului nostru este ”trăiește fantezia”, eu o trăiesc mereu și asta le doresc și celor care trec pragul magazinelor noastre, să își trăiască fanteziile”, a mai spus Negrin.

Noul magazin ”Michal Negrin” este amplasat la etajul 1 al centrului comercial Iulius Mall, lângă cafeneaua Quartz.




Comentarii Facebook