Tronsonul de 10 km din Autostrada Transilvania, de la Turda la Campia Turzii, va fi terminat pana la toamna

 

Tronsonul de 10 km din Autostrada Transilvania, de la Turda la Campia Turzii, va fi terminat pana la toamna, anunta vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica.

 

"Se lucreaza intens acolo si totul va fi gata pana in luna septembrie, octombrie. Cei 10 km de autostrada care nu au fost terminati la finalul anului trecut, care sunt in prelungirea tronsonului de 42 de kilometri de la Gilau la Turda, vor putea fi folositi si ca o centura ocolitoare a celor doua orase, care sunt tranzitate cu mare dificultate din cauza traficlui greu", a declarat vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, la Radio Cluj.

 

Cei 10 kilometri nu au fost terminati din cauza faptului ca pe traseul autostrazii Transilvania a fost gasit un deposit de deseuri toxice provenite de la fosta Uzina Chimica Turda. Terenul a fost decontaminat si de la inceputul anului lucrarile au fost incepute. 

 

Oficialul a tinut sa specifice ca "daca nu era domnul Emil Boc nu aveam terminat nici macar acest tronson de 42 de kilometru de autostrada de la Gilau la Turda. Multi spun ca e prea putin, dar putea sa nu fie nici atat si nu cred ca era mai bine".

 

Radu Bica a mai spus ca pana la toamna va fi terminata si centura de est a municipiului Cluj-Napoca, prin care se va reusi devierea traficului care spre estul si nordul tarii.

Comentarii Facebook