Trei noi locații inaugurate în Iulius Mall Cluj (P)



Recent, trei locații au fost inaugurate în Iulius Mall Cluj. Magazinul pentru copii al brandului italian internațional iDO, noul sediu cu un concept de Mall Banking al Băncii Transilvania și restaurantul Spartan din zona food court sunt noutățile pentru clienții Iulius Mall.

De curând, la parterul Iulius Mall s-a deschis magazinul iDO, unul dintre brandurile companiei italiene Miniconf, cu o experiență de peste 40 de ani în domeniul creării de haine și accesorii pentru copii. Propunerile vestimentare iDO se adresează ștrengarilor dinamici și creativi, cu vârsta de până în 16 ani, fiind de o calitate superioară și rezistente. Părinții vor găsi și o linie special dedicată nou-născuților și bebelușilor. Articolele brandului iDO sunt realizate de designeri italieni, astfel încât să fie versatile și să poată fi purtate în orice situație, acasă, la școală, în timpul liber sau la ocazii speciale. Stilul iDO înseamnă energie, personalitate și pasiune pentru modă. Brandul iDO este prezent la nivel internațional, cu peste 40 de magazine.

Recent, agenția Băncii Transilvania din Iulius Mall Cluj s-a mutat într-un nou spațiu, la parter, fiind amenajată după conceptul BT Mall Banking. Sediul are un design modern, pune la dispoziție servicii de tip self banking și aduce tehnologie de ultimă generație în domeniu. Printre noutăți se numără multiplele funcțiuni ale automatului bancar, de la depuneri de numerar și retrageri în lei și valută, până la transfer de bani, plata utilităților și schimb valutar, dar și ecranul touch screen, care permite simularea de credite, aplicarea online la produsele și serviciile băncii, precum și obținerea de informații despre cursul valutar. În plus, copiii se pot distra într-un spațiu de joacă amenajat special, cât timp părinții realizează operațiuni bancare.

În zona de food court Iulius Mall s-a inaugurat Spartan, care propune un meniu cu specific grecesc. Preparatele Spartan sunt mereu proaspete și făcute din ingrediente de calitate. Souvlaki de pui, vită, berbecuț și porc, gyros, salată grecească și alte preparate inspirate din bucătăria mediteraneană pot fi savurate în noua locație. Bucătarii Spartan folosesc sosuri din combinații de condimente, legume și iaurt, care oferă un plus de autenticiate preparatelor.

Comentarii Facebook