Transport și cazare la Untold Festival prin Alis Holidays! (P)



Timpul tâcăie într-un ritm de bass alert. Mai sunt câteva zile până la cel mai mare așteptat Festival din România – UNTOLD Festival.

Având cei mai râvniți DJ ai momentului, trupe internaționale și românești consacrate, Festivalul își deschide porțile, timp de 4 zile, către întreaga populație a României amatoare de concerte de muzica pop, rock, electro și retro. Pentru a facilita participarea tuturor spectatorilor în cadrul festivalului, Alis Holidays a realizat un parteneriat cu organizatorii Untold Festival. Alis Holidays asigură transportul tuturor persoanelor care doresc să ajungă în Cluj Napoca pentru cele 4 zile de distracție și muzică!


”Colaborarea cu cei de la Untold Festival a pornit din ideea de a găsi o soluție prin care să aducem festivalul mai aproape de toți românii. Din acest considerent, am introdus curse directe din orașele importante ale Moldovei, Dobogei, Olteniei, Banatului, Centrului si Nordului Țarii” a declarat dl Florin Crișan, directorul general al companiei Alis Holidays.

Cursele Alis Holidays spre cele 4 zile de concerte au ca si pornire zilele de 29 -30 iulie în funcție de distanțele față de Cluj Napoca, iar ofertele de preț încep de la 16 lei - 20 lei zona județului Cluj. Pentru informațiile detaliate despre stațiile și orarul de transport se poate accesa atât site-ul oficial UNTOLD - https://untoldfestival.com/ro/transport/ cât și site-ul companiei: http://alisholidays.ro/untold-festival/rezervare-transport-untold/.

 



De asemenea, pentru persoanele care au achiziționat pachetul cu intrare la toate concertele, Alis Holidays le pune la dispoziție cazare avantajoasă în funcție de buzunarul fiecăruia. Spre exemplu, la doar 10 minute de locatia festivalului, în centrul orașului Cluj Napoca, agenția dispune de cazare la doar 240 lei/pat pe durata întregului festival. De asemenea, pentru cei care doresc să îmbine atmosfera relaxantă de la munte cu cea incendiară, pot alege oferta de 4 nopți cazare la hotel 3*, cu mic dejun inclus, în Baișoara, la prețul de 450 lei/persoana. Transferul cu autocarul este inclus pe parcursul zilelor de concert. Pentru informații mai multe: http://alisholidays.ro/untold-festival/rezervare-cazare-untold/

Atât pentru transport cât și pentru cazare, Alis Holidays a introdus sistemul de rezervare online. Astfel, prin câteva clicuri, fiecare spectator va fi mai aproape trupele legendare și DJ preferați care vor concerta în cele 4 zile de basm internațional!


Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

 

Detalii pe www.alisholidays.ro

 



Comentarii Facebook